Nejnovější recenze ze sekce Krabičky na dudlíky
- velikost
- barva
Za pár kaček dobrý služebník. Používáme dudlík jen občas, takže ochranný box potřebujeme i na krátké výlety. A najít ho v přebalovací tašce je díky jeho barvě snadné.
- barva - snadno ho v tašce naleznete
- dostatečná velikost
- Vždy čisté dudlíky pp ruce
Velký pomocník, už nemusím hledat poházené dudlíky, vždy jsou po ruce k okamžitému použití
v pořádku splnilo očekávání
- Hodi se na cestovani
- Neni drahy
- Nema
Ne vzdy si clovek uvedomi ze pri cestovani s miminkem se stane ze dite upusti dudlik na zem a "ocisteni" oliznutim rodici neni mozne...kdyz miminku spadne dudlik na perinku nebo doma tak dudlik oliznu a nebeham jej pokazde umyvat, ale dudlik zaspineny hlinou olizovat nebudu :-D takze se hodi mit jeden navic sebou v obalu, protoze v kapse se taky neda udrzet uplne cisty
- doporučuji
doporučuji
uzavíratelná krabička, jde kamkoliv zavěsit
- akorát velký a přitom skladný
- lze mýt v myčce
dobrá věc do kabelky na cesty
Je to dárek
- lehce omyvatelný, skladný
- malý prostor na dudlík, větší dudlíky se ohýbají
vzhledem k ceně je box ucházející, stejně ale je malý prostor na dudlík, takže bych ostatním nedoporučila.
- Hezká barva
- Nevejde se mi tam dudlík :-D
Byl to dárek k nákupu. Používáme dudliky už větší (ty od půl roku) a nechápu to, ale dudel se tam prostě nevejde, nejde mi to zavřít.
NUK Pouzdro Zelená
Přidáno: 16. února 2015
(naposledy upraveno 16. února 2015)
Zakoupeno v aaakocarky.cz
- Hygienické uložení dudlíku
- Skladná krabička
- Žádné
Hygienické uložení dudlíku
Skladná krabička
- Je to praktické a malé.
- Malý výběr barev
Líbí se mi to.
JJ Cole pouzdro růžová Blossom
Přidáno: 22. listopadu 2014
(naposledy upraveno 22. listopadu 2014)
Zakoupeno v MIMIDEKOR.CZ
- kvalita
doporučuji
- otevírá se
bohužel po zavření nedrží... špatný buď celkově nebo jen špatný kus :/
- praktičnost - čistý dudlík je vždy po ruce :-)
- hezký design
- přívětivá cena
Krabička se v pohodě otvírá/zavírá, dudlík v ní zůstává čistý a líp se v tašce/kočárku hledá... splnilo to vše co jsem od toho očekávala :-)
- Krasna barva
- Absolutne nedrzi uzavreni, staci lehky pohyb a dudlik vypadne, nedoporucuji..
Na oko vypada moc hezky ale je absolutne neprakticky.
- praktické na dudlík
praktický
krabičky se moc nedovírají
jsou průhledné, což jsme s obrázku ani textu nepoznali..ale to není samozřejmě vada..
Zobrazuji 121 - 140 ze 142 recenzí « Předchozí 1...4 5 6 [ 7 ] 8 Další »